in motion

Om oss

Like the ocean we are always inMotion….

Resan till inProgress

Vi – Nanna, Emilia, Samantha och Cecilia – är fyra kvinnliga företagare med brinnande intresse för ledarskap, hållbarhet och nätverkande.

Trots olika personligheter och yrkeserfarenheter, delar vi ambitionen att kontinuerligt driva våra företag framåt, lära oss nya saker, motivera och utveckla oss själva.

Gemensamma värderingar och drivkrafter som att göra skillnad och dela med oss av våra kunskaper ledde in tankarna på ett djupare samarbete. Baserat på våra individuella kompetenser inom funktionsmedicin, psykologi, personal- och beteendevetenskap, utbildning och reseskapande insåg vi att vi kompletterade varandra och tillsammans hade något extraordinärt och annorlunda att erbjuda. Många timmars diskussioner och samtal ledde fram till konceptet inProgress, ett unikt utbildningsprogram inom självledarskap.

inProgress självledarskaps-filosofi bygger på tre viktiga grundprinciper; att du vistas utomhus i rofylld och vacker natur som stimulerar dina sinnen, äter god och nyttig mat som stärker kroppen och att du omger dig med inspirerande människor som får dig att utvecklas, utmana dig själv och må bra.

Förmågan att leda dig själv och andra på ett hållbart och förnuftigt sätt, utvecklas kontinuerligt genom en livslång förädlingsprocess. inProgress vill bidra till att du i ökad grad känner att nyfikenhet är ditt naturliga tillstånd och att du oftare kliver ut ur bekvämlighetszonen för att framgångsrikt utveckla ditt visionära och personliga ledarskap.